EN BLÅSIG NYÅRSDAG FRAMFÖR EN BLÅ DÖRR

Vädret var det sämsta tänkbara. Det var grått, regnade på tvären och inget föreföll charmigt eller Österlenskt pittoreskt på det nya året 2012 när vi stod utanför porten på Ribbingsberg första gången.

 

Denna första gång vi såg Ribbingsberg gård låg det jordgolv i ladan och halm i spiltorna i stallet, men för vår inre syn blev det genast till en konsertsal, galleri, konstnärsateljé, lounge med mera. Boel som är musiker och radioproducent började genast fundera på var scenen skulle vara och planerade en kammarmusikserie, och Mats, konstnär, funderade på hur utställningarna skulle presenteras, hur logotypen skulle se ut och var baren skulle ligga.

 

Ett år senare var visionen verklighet och vi öppnade Ribbingsberg på påsken 2013 för kammarmusikkonserter och utställningar. Det har varit en spännande och rolig resa hittills med många givande möten. Välkomna in om ni har vägarna förbi.

Ribbingsberg  Konsert & Galleri • Simris 171, Ribbingsberg, 272 91 Simrishamn • Telefon: Boel-070-870 76 23, Mats-070-797 05 68

Webbsidan är producerad av Mats Ceder, Koboltart.

kontakt@ribbingsberg.com