KURSER RIBBINGSBERG

Österlens Körvecka 29 juli - 3 augusti 2024

Välkommen till en inspirerande vecka fylld av sångglädje och musikalisk utveckling bland gyllengula fält och klarröd vallmo på vackra Österlen.

 

Arbeta med din röst, höj nivån på ditt körsjungande tillsammans med andra körvana sångare i en blandad kör på ca 30 personer, och njut av härlig musik!

Kursledare:

 

Nadja Eriksson, musiker, körledare och kompositör

Boel Adler, sångerska, röstcoach och programledare på

Sveriges Radio P2

 

Nadja Eriksson är en erfaren och välkänd körledare med bas på Österlen, och hon håller också inspirerande och mycket uppskattade workshops hos körer över hela landet. Som kompositör har Nadja en stor utgivning av körmusik på Gehrmans och Wessmans notförlag, från nordiskt klingande körlyrik till gospel och musikal. Nadja är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm

 

Boel Adler har lång erfarenhet som korist i bl.a. Radiokören, Eric Ericsons Kammarkör och Operakören i Stockholm, och framträdersom solist i både klassisk musik, blues och jazz. Boel är sångpedagogutbildad vid Musikhögskolan i Malmö, och har god kännedom om röstens funktioner i olika genrer både solistiskt och i ensemble, och coachar dig att utveckla din vokala potential.

Intresserad och vill veta mer? maila till kontakt@greatsong4u.se eller kontakt@ribbingsberg.com så skickar vi mer info.

Sista anmälningsdag är 1 april 2024.

Vill du ta Sånglektioner?

Tycker du om att sjunga och vill utveckla din röst? Sånglektioner kan vara vägen för dig som vill komma vidare tekniskt och uttrycksmässigt.

 

Kontakta mig, Boel Adler, sångerska, sångpedagog och körledare med examen från Musikhögskolan i Malmö och många års erfarenhet som solist, korist och pedagog.

 

boel.adler@gmail.com

 

070-870 76 23

Tidigare målarkurser i Provence

under ledning av Mats Ceder

Ribbingsberg  Konsert & Galleri • Simris 171, Ribbingsberg, 272 91 Simrishamn • Telefon: Boel-070-870 76 23, Mats-070-797 05 68

Webbsidan är producerad av Mats Ceder, Koboltart.

kontakt@ribbingsberg.com